Website laten makenEen website is tegenwoordig meer dan alleen een visitekaartje en is een van de belangrijkste communicatiemiddelen geworden richting klanten en leveranciers. Wanneer uw website er goed uitziet en up-to-date is, maakt u een professionele indruk op uw klanten en leveranciers. Een tevreden klant leidt tot (digitale) mond-tot-mondreclame en zo weer tot nieuwe klanten.

Veel mensen bekijken eerst de website van diverse bedrijven op internet voordat ze besluiten om een offerte aan te vragen of zaken te gaan doen. Wij optimaliseren daardoor het ontwerp en idee achter de website zodanig dat er zoveel mogelijk bezoekers op uw website komen, blijven en vooral terugkomen. Met behulp van goede content op uw website kunnen deze doelen worden gerealiseerd.

Gebruiksgemak, informatief en overzichtelijk

Een website dient gebruiksgemakkelijk, informatief en overzichtelijk te zijn zodat bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken. Wanneer dit niet het geval is, zal een bezoeker snel verder kijken naar een andere website (zoals die van uw concurrent).

Wij helpen u graag om een website te maken die aansluit bij uw wensen en voor een professionele uitstraling zorgt.

Tarieven

Hieronder een overzicht van onze verschillende pakketten en daarbij behorende tarieven.

 • Basis
 • Design:
 • Aantal pagina’s
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Responsive design
 • Volledig in eigen beheer
 • Social media integratie
 • Slider homepage
 • Meertalige website
 • Logo en huisstijl
 • €399 éénmalig
 • Op maat
 • Maatwerk
 • Onbeperkt
 • 999
  vanaf prijs

Alle bovengenoemde bedragen zijn excl. BTW

Toelichting

Design
Website op basis van één van de door ons aangeboden professionele designs.

Aantal pagina’s
Pagina’s worden door ons gevuld met het door u aangeleverde content, zoals teksten, afbeeldingen, video’s, etc. Wij kunnen u hierbij uiteraard helpen.

Zoekmachine vriendelijk (SEO)
Met behulp van een zoekmachine vriendelijk website komt uw website hoger in de organische zoekresultaten van zoekmachines (zoals Google) te staan.  Meer informatie over SEO is te vinden op Zoekmachine optimalisatie pagina.

Responsive design
Responsive websites passen zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt, zodat alle content zoals teksten, afbeeldingen, video’s, etc. optimaal worden weergegeven op diverse schermformaten en apparatuur (zoals desktops, smartphones en tablets).

Volledig in eigen beheer
Wij leveren gebruiksvriendelijke WordPress websites waarbij u met behulp van het Content Management Systeem (CMS) zelf uw content op de website kunt onderhouden en beheren. Zo is uw website niet alleen gebruiksvriendelijk voor uw bezoekers, maar ook voor u.

Social media integratie
Integratie van social media (Facebook likebox, laatse tweets, etc.) op uw website.

Slider homepage
Een slider is een afbeeldingenschakelaar. Je kan een aantal afbeeldingen om de beurt laten weergeven in een diavoorstelling met navigatie opties.

Meertalige website
Het bouwen van een meertalige website. Wij kunnen uw website beschikbaar maken in verschillende talen.

Logo en huisstijl
Het ontwerpen van een logo en een huisstijl voor uw website.

Er zijn diverse andere extra mogelijkheden qua functionaliteiten beschikbaar voor uw website. Wij bespreken graag deze mogelijkheden met u om op basis daarvan een offerte op maat op te stellen.

Onderhoud

Veel ondernemers hebben geen tijd hebben om hun website bij te houden. Naast het ontwerpen en bouwen van websites is het ook mogelijk om uw website door EB Websolutions te laten onderhouden. Wij raden een ieder aan om een onderhoudscontract te nemen zodat uw site ge-update en ge-upgrade wordt. Daarbij wordt er frequent backup gemaakt van uw site en kan deze teruggezet worden in het uiterste geval. Meer informatie over onze onderhoudspakketten is te vinden op Onderhoud pagina.